(+45) 44 36 04 00

Privatlivs- og persondatapolitik for Elprint ApS

Her kan du hente en pdf af vores datapolitik:
Privatlivs- og persondatapolitik for Elprint ApS v1.1.pdf (0.1 Mb)

Formål

Du skal være helt tryg ved at handle med Elprint ApS og vi har derfor stor fokus på at dine data er sikrede bedst muligt. Vi vil her informere om hvordan Elprint ApS indsamler, behandler og opbevarer dine data når du handler eller på anden vis interagerer med os.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Elprint ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Elprint ApS
Mikkel Høg
Gammel Tjærebyvej 100
CVR-nr.: 16312207
Telefon: 44 36 04 00
E-mailadresse: elprint@elprint.dk

 

På vores hjemmeside (cookies)

Ved brug af vores hjemmeside (www.elprint.dk) registreres dine adfærd og nogle generelle oplysninger om dit system (IP-adresse, skræmopøsning, styresystem mv.) i en cookie. Cookies bruges til at huske brugeradfærd med det formål at kunne optimere vores hjemmeside. Informationer om adfærd og generelle oplysninger indsamles af Google Analytics i anonymiseret form og kan ikke bruges til at identificere personer. Vi lagrer ingen personlige informationer i cookies fra vores hjemmeside.
 

Disse persondata indsamler, lagrer og behandler Elprint ApS

  • Navn, firmanavn
  • Adresse
  • Kontaktoplysninger (telefonnummer, e-mailadresse, evt. Skype Id eller andet).
  • Bruger du Macaos logges tidspunkt for login samt IP-adresse.
Elprint ApS indsamler ikke følsomme persondata, herunder CPR. nr.; kreditkort numre og økonomiske forhold. Hvis en kunde falder bagud med betalinger, kan vi notere dette i vores interne system for at kræve forudbetaling fremover.
 

Sådan indsamler Elprint ApS persondata

  • Ved direkte personlig kontakt
Dvs. pr. e-mail, telefonisk eller anden vis hvor du tilkendegiver at du vil oprettes i vores system eller du vil have et tilbud eller bestiller varer. Vi kan oprette kontaktpersoner som skal modtage en vare, selvom personen ikke er direkte klar over dette, hvis bestilleren af produktet vil sende en vare til en person som ikke i forvejen optræder i vores system.
  • Ved at placere ordrer, RFQs (Request for quotation), og oprette produkter gennem Macaos Enterprise. I disse tilfælde vil ordren, RFQ’en eller produktet være knyttet til dit navn.
  • Ved oprettelse af en Macaos-bruger på www.macaos.com.
  • Ved at tilføre flere brugere i Macaos Enterprise.

Kontakt med os

Når du kontakter os pr. mail, telefon eller anden vis kan dette blive registreret. Dette gøres for at forbedre vores service over for dig som kunde.
 

Ved tilbud og ordrer

Ved afsendelse af RFQ eller ordre vil Elprint ApS oprette dig i vores interne Macaos system. Enhver kontaktperson vil blive oprettet under et firma, eller som privatperson. Vi registrerer dig dels for at kunne behandle og sende varer eller tilbud, samt ved eventuelle tekniske spørgsmål hvor det er nødvendigt at kunne kontakte dig. Ved tilbud afgiver vi ingen personoplysninger til tredje part.
Ved ordrer videregiver vi kun den persondata der er nødvendig for at kunne gennemføre ordren. Dette kan være navn, adresse samt telefonnummer på den virksomhed/person der står som modtager på ordren. Informationen videregives til producenten/leverandøren, samt transportfirmaet.
 

Sikkerhed

Elprint ApS anvender Macaos som database både over produkter (ikke indeholdt i GDPR) samt personoplysninger, herunder kontaktoplysninger. Macaos Software AS, Norge, er ansvarlig for sikkerhed og backup. Alle data ligger beskyttet på servere med en høj grad af sikkerhed og firewall. Der er kun tilgang til data gennem Macaos’ egne programmer til databehandling og kun med login med brugernavn og kodeord. Ansatte i Elprint ApS har adgang til personoplysninger via disse systemer. Ansatte i Elprint ApS er underlagt tavshedspligt og er informerede om vigtigheden af at vores kunders persondata og privatliv er sikrede og ikke må videregives uden accept fra personen.
Vores samarbejdspartnere (producenter) anvender i stort omfang Macaos, så al data vi afgiver, vil ske igennem det lukkede og sikre system. Til nye og sjældent anvendte producenter der ikke anvender Macaos, vil vi sende persondata via ikke krypterede e-mails, men kun persondata som er nødvendig for at kunne imødekomme din forespørgsel/ordre.
 

Markedsføring

Elprint ApS videregiver eller sælger ikke dine personlige oplysninger til tredje part for markedsføring. I sjældne tilfælde kan Elprint ApS kontakte dig pr. e-mail med særlige tilbud, events eller anden direkte markedsføring.
 

Udlevering og deling af personlige oplysninger gennem Macaos Enterprise

Når du er opført i Elprint ApS’ system vil du være synlig for andre personer i din virksomhed, hvis de er brugere af Macaos Enterprise. Dette gælder også selvom du ikke selv er Macaos Enterprise bruger.
I Macaos Enterprise kan et firma være Partners med andre firmaer. I det tilfælde hvor din virksomhed er eller bliver Partner med andre firmaer, vil enhver Macaos Enterprise bruger det andet firma kunne se dit navn samt de kontaktoplysninger vi har stående på dig – typisk telefonnummer og e-mail.
Man kan blive partner med et andet firma ved at sende en forespørgsel I Macaos Enterprise direkte (via e-mail) til en person i det andet firma, eller ved henvendelse til Elprint ApS hvorefter vi kan oprette partnerskabet, hvis vi skønner dette kan have en legitim berettigelse, eks. at I skal sende varer til hinanden eller vil have muligheden for at kunne dele data om produkter via Macaos Enterprise.
 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
 

Ændringer i denne politik

Elprint ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere i denne politik i det omfang lovgivning eller udviklingen af internettet kræver dette. I så fald vil det fremgå af dokumentoplysningen nederst på siden.
 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.
 

Dokumentoplysning

Dette er 1.1 version af Elprint ApS (CVR: 16312207) persondatapolitik, opdateret d. 12. juni 2018.
 
 
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 44 36 04 00 eller via formularen herunder:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Besked:
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Elprint ApS | Gammel Tjærebyvej 100 | 4000 Roskilde | Telefon (+45) 44 36 04 00 | CVR 16312207